Smart teknik för mer rörelse i skolan

Peppa era elever att nå WHO:s rörelsemål

Vi på SCRIIN vill att den unga generationen ska må bra i vår digitala värld. Vår vision är att alla barn ska nå WHO:s rörelsemål och hitta balansen mellan skärmtid och fysisk aktivitet. Vi utvecklar smart teknik som ger insikt och pepp på vägen. Över 300 skolor använder SCRIIN – vill er skola hoppa på tåget?

Rörelsemätning

Ett verktyg för skolor och kommuner som vill öka rörelsen under skoldagen. Eleverna bär aktivitetsmätare som peppar dem att nå WHO:s rörelsemål. Rörelsedata samlas in till en SCRIIN-mobil och visas i ett statistikverktyg. Terminen ut ger vi 30% rabatt på våra rörelsemätare (13 900 kr för 30 mätare + licens statistikverktyg).

Balans

SCRIIN-appen visar balansen mellan mobilanvändande och vardagsmotion. Eleverna installerar appen på sina mobiler. Perfekt att använda under hälsoveckor på högstadiet eller gymnasiet.

SCRIIN ❤️ Anders Hansen

Genom ett samarbete med Bonnier Fakta och Generation Pep kan skolor, kommuner och regioner beställa klassuppsättningar av Anders Hansens böcker för för endast frakt- och hanteringskostnad.

Barn och unga behöver minst en timmes fysisk aktivitet varje dag
Meny
Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm