Anders Hansens böcker förmånligt till skolor

Genom ett samarbete mellan Bonnier Fakta och Generation Pep kan skolor, kommuner och regioner beställa klassuppsättningar av Anders Hansens böcker Hjärnstark junior, Skärmhjärnan (junior och original), Depphjärnan (för unga och original) och Hälsogåtan av Anders Wallensten för endast frakt- och hanteringskostnad – 950 kr för 25 böcker.

Depphjärnan

Depphjärnan sätter psykisk hälsa på schemat genom att på djupet förklara hur vår hjärna och våra känslor fungerar. Boken finns i en ungdomsversion som passar åk 6-9 och som vuxenbok för gymnasiet.

Hjärnstark junior

I Hjärnstark junior finns viktiga fakta ur Anders Hansens succé Hjärnstark, där han berättar hur fysisk aktivitet påverkar hjärnan när det gäller koncentration, mående, sömn och mycket mer. I junior-versionen är allt omstöpt för att passa en yngre målgrupp.

Skärmhjärnan

När de smarta mobilerna hamnade i var och varannan ficka fick vi plötsligt tillgång till en värld av fantastiska möjligheter, bara ett knapptryck bort. Men vad gör egentligen timme efter timme av skärm med vår hjärna? Svaret hittar du i Skärmhjärnan som finns i en ungdomsversion (Skärmhjärnan junior) för åk 3-7. Originalversionen passar för åk 8 – 9 och gymnasiet.

3 000 skolor läser Hjärnstark junior i undervisningen

Hälsogåtan

Vi vet att vår livsstil spelar stor roll för vår hälsa, men på vilket sätt? Och vad kan vi själva göra? ​Läkaren och epidemiologen Anders Wallensten söker svaret på hälsogåtan.

Meny
Webbdesign av Comlog Webbyrå Stockholm